SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Blog

Villeroy&Boch za vse čase in tudi za božič

26. november 2021 | Pišejo o nas

Ko sem postala velika in sem zase izbirala prve krožnike, sem naletela na znamko Villeroy & Boch. O njej nisem vedela prav veliko, a kot se vedno zgodi pri stvareh, ki so preprosto lepe, se pač zaljubiš na prvi pogled in je vse ostalo že skoraj nepomembno.
No, te krožnike imam še danes, jih skrbno čuvam, tista čudovita bež barva pa je ravno prav prefinjena, da je primerna za vse priložnosti. Ker, drage moje, tudi porcelan je stvar priložnosti in zato naj nas ne čudi, da postane mnogokrat predmet za zbiratelje.


Izdelki upodabljajo klasično eleganco in odražajo lepoto narave in urbanega oblikovanja. Čeprav se je od baročne dobe, ko je bilo podjetje ustanovljeno, marsikaj spremenilo, sta dolgoživost in uspešno poslovanje podjetja Villeroy & Boch priča o njegovi edinstveni sposobnosti predvidevanja trendov in ohranjanja modernega dizajna, ki vedno sledi potrebam potrošnikov. Tako so skozi čas nastale različne kolekcije, vse edinstvene in zanimive, a osebno mi je najbolj pri srcu božična, tradicionalno zlata in zelena, ljubka in prisrčna, tako kot vse stvari, ki se dogajajo v tem čarobnem času.


Pomen te blagovne znamke ni le v njeni tradiciji, že od samega začetka od leta 1748 je Villeroy & Boch med vodilnimi proizvajalci na področju inovativnih materialov, proizvodnih tehnik in predvsem oblikovanja – to je ena od najpomembnejših lastnosti te znamke. Predstavlja idealno sodelovanje med tradicijo in modernim designom. Kolekcije vsebujejo res veliko kosov in jih lahko skozi čas dopolnjujete, nikoli ne bodo zastarele in vedno bodo aktualne. Zato se tudi sama veselim, ko prav za božič prejmem novo svečo, okrasek za jelko, skodelico ali kaj ljubkega za na mizo. Čeprav imam doma že kar nekaj kosov je vedno tako, da je še kakšen, ki zna čudovito dopolniti mojo zbirko. za dušo, ki si ga nujno moramo privoščiti tudi zase. Ok, cene niso ravno nizke, a hkrati domov odnesemo kos porcelana, ki je za vekomaj. In ta večnost je, danes, prav redka stvar, zato tudi toliko bolj dragocena.

Besedilo: Lorella Flego