SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Trgovina Coincasa v Ljubljani

Da bo dom opremljen v osebnem slogu

Coincasa je italijanska blagovna znamka za izdelke za dom. Podjetje je prisotno po vsej Italiji, nahaja se v večjih mestnih središčih in nakupovalnih ulicah ter služi kot pomembna točka za nakupovanje v mestu. Coincasa je zaradi svojega edinstvenega stila, mešanja različnih razpoloženj in trendov, dosegla takšno prepoznavnost, da je postala resnična referenčna blagovna znamka za notranjo opremo in izdelke za dom. Od 20. januarja 2024 na voljo tudi v Supernovi Ljubljana Šiška.

Coincasa ustvarja in izdeluje izdelke za dom že od leta 1962. Navdih iščejo po vsem svetu, nato pa jih reinterpretirajo z italijanskim okusom. Vrhunski materiali, pozornost do detajlov in izvirne zlitine se združijo skupaj in ustvarijo sodobno eleganco, ki vam omogoča, da svoj dom opremite v svojem posebnem slogu.

Zaščitni znak Coincase so zelo kvalitetni izdelki. Z nenehnim posodabljanjem vsake kolekcije ustvarjajo inovativne vzorce in ekskluzivne modele, ki so tudi mojstrsko izdelani.

Coincasa pomeni več kot 50 let zgodovine, strokovnosti, znanja in izrednih inovacij. Coincasa pomeni italijanski okus življenja z ustvarjalnostjo, svoje kolekcije pa predstavljajo z edinstvenim in čustvenim stilom.

Pod svoje okrilje zbirajo blagovne znamke, ki predstavljajo zgodovino in nadarjenost, ter najboljše izdelke Made in Italy v tkaninah, dišavah, pohištvu … ki zagotavljajo visoko kakovost.

Pestra izbira izdelkov za dom

Poleg izdelkov Coincasa, smo dodali tudi številne druge blagovne znamke. 

Na voljo je pestra izbira dišav za dom Yankee Candle, ki je s 40-letno tradicijo in preko 150 dišavami največja ponudnica sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi ter še dišave Millefiori, Woodwick ter Maison Berger. V ponudbi so tudi razkošno dišeče sveče My Temple, za katerimi stoji mlad slovenski par, so ročno vlite v Sloveniji z željo po dobrem počutju ter trajnostni prihodnosti.

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch je prisoten v prvorazrednih restavracijah in hotelih po celem svetu in ima korenine v resnični ljubezni. Po združitvi dveh podjetij v začetku 19. stoletja sta se člana obeh družin, prelepa Octavia Villeroy in karizmatični Eugen Boch, zaljubila. Tako se je iz obojestranske ljubezni do vrhunskega dizajna in stilno dognanega načina življenja rodila ljubezen in velika zgodba o uspehu.