SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

DIŠEČA SVEČA CHARTRES POTOVALNA

DIŠEČA SVEČA CHARTRES POTOVALNA
Odpotujte v Francijo in se sprehodite po mogočni gotski katedrali. Občutite njeno veličastnost in skrivnostnost, ujeto pod skeletnimi oboki, ki se vzpenjajo proti nebu. Tam zgoraj svetloba razposajeno pronica skozi barvna okna, se zliva v njeno notranjost in nežno leže na kamnita tla. Barvna okna – rozete – so dobile ime po svoji obliki – cvetu vrtnice in prav v vrtnici smo našli navdih za našo svečo. Sveže cvetlične note vrtnice, jasmina in tuberoze, ki se zlivajo v kombinacijo sladkih, toplih lesnih arom bodo v vaš dom prinesle svežino in prijetno vzdušje.

Zgornje note: Ylang-Ylang, Zelene note
Srednje note: Vrtnica, Jasmin, Tuberoza
Spodnje note: Vanilija, Kokos

Ročno narejene v Sloveniji, iz naravnega sojinega voska, bombažnih stenjev in izbranih dišav iz Francije. Vsebujejo mešanico mletih kristalov, ki blagodejno vplivajo na naše počutje in čistijo prostor.

Teža: 180g
Premer: 7,5 cm
Višina: 6,8 cm
Čas gorenja: 35 ur
Primerna tudi za manjše prostore (10-30 m2)

Kovinsko posodico lahko po uporabi spremenite v posodo za shranjevanje nakita ali kozmetike.
 • Cena:

  19,99 €

 • Teža:

  0,18kg

 • Material:

  v kovinski posodici

 • Dimenzija:

  čas gorenja do 35ur

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Več informacij o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO:

*Ko svečo prižgete prvič, jo pustite goreti toliko časa, da se zgornja plast v celoti stopi. Za idealni izkoristek pustite svečo ob vsakem prižigu goreti toliko časa, da se stali celotna površina. Tako boste preprečili nastanek tunela in zagotovili optimalno sproščanje dišave.
*Pred vsakim prižigom stenj s škarjami skrajšajte na približno 0,5 cm. Tako boste zagotovili nizek in enakomeren plamen, brez šviganja.
*Sveče ne pustite goreti več kot 4 ure skupaj. Pravkar ugasnjeno svečo pustite toliko časa, da se vosek strdi na sobno temperaturo.
*Gorečo svečo vedno postavite na površino, ki je primerna za visoke temperature, saj boste s tem preprečili morebitne poškodbe pohištva.

OPOZORILA:

*Shranjujte izven dosega otrok in domačih ljubljenčkov
*Sveče nikoli ne pustite goreti brez nadzora
*Shranjujte stran od vnetljivih predmetov