SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA

DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
 • DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
 • DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
 • DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
 • DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
 • DIŠEČA SVEČA PANTHEON VELIKA
Preobrazite svoj dom v svetišče in se podajte v mistični svet antičnega Rima z luksuzno dišečo svečo Pantheon. V čas obredov in ritualov, prepojenih z opojnimi vonji kadil in smol. Že stari rimljani so verjeli v zdravilne lastnosti dragocenega jantarja. Jantar je starodavna fosilizirana drevesna smola in predstavlja srce naše dišave. Njegova bogata, sladka aroma se zlije v kobinacijo močnih lesnih ter dimnih not, ki pričarajo toploto in spokojnost v vsakem domu.

Zgornje note: Jantar, Klinčki
Srednje note: Benzojeva smola, Kašmir, Sandalovina
Spodnje note: Vanilija, Kadila

Ročno narejene v Sloveniji, iz naravnega sojinega voska, bombažnih stenjev in izbranih dišav iz Francije. Vsebujejo mešanico mletih kristalov, ki pozitivno vplivajo na prostor in ljudi.

Teža: 250g
Premer: 7,8 cm
Višina: 10 cm
Čas gorenja: 50 ur
Primerna za večje prostore (15-30m2)
Pakirana v elegantno embalažo

Naš dekorativni kozarec se po uporabi lahko spremeni v čudovito vazo ali v posodo za shranjevanje svinčnikov, čopičev in kozmetike.
 • Cena:

  34,99 €

 • Teža:

  0,25kg

 • Dimenzija:

  čas gorenja do 50ur

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Več informacij o izdelku

NAVODILA ZA UPORABO:

*Ko svečo prižgete prvič, jo pustite goreti toliko časa, da se zgornja plast v celoti stopi. Za idealni izkoristek pustite svečo ob vsakem prižigu goreti toliko časa, da se stali celotna površina. Tako boste preprečili nastanek tunela in zagotovili optimalno sproščanje dišave.
*Pred vsakim prižigom stenj s škarjami skrajšajte na približno 0,5 cm. Tako boste zagotovili nizek in enakomeren plamen, brez šviganja.
*Sveče ne pustite goreti več kot 4 ure skupaj. Pravkar ugasnjeno svečo pustite toliko časa, da se vosek strdi na sobno temperaturo.
*Gorečo svečo vedno postavite na površino, ki je primerna za visoke temperature, saj boste s tem preprečili morebitne poškodbe pohištva.

OPOZORILA:

*Shranjujte izven dosega otrok in domačih ljubljenčkov
*Sveče nikoli ne pustite goreti brez nadzora
*Shranjujte stran od vnetljivih predmetov