SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

BRAUN IPL laserski odstranjevalec dlačic

BRAUN IPL laserski odstranjevalec dlačic
 • BRAUN IPL laserski odstranjevalec dlačic
Laserski odstranjevalec dlačic IPL SILK EXPERT PL5124
Braun Silk·expert Pro 5 – PL5124, nova generacija aparatov IPL (Intense Pulse Light), za vidno manj dlačic, manj kot 5 minut za obe nogi, bel in zlat, za telo in obraz, z brivnikom Venus in kozmetično torbico, klinično preizkušen, 400.000 bliskov.

Prednosti izdelka:
-Braunova najnovejša generacija aparatov IPL.Vidno zmanjšanje dlačic do 6 mesecev*
*V primeru upoštevanja postopka. Individualni rezultati se lahko razlikujejo.
-Najvarnejša tehnologija IPL. Klinično in dermatološko potrjeno varna za kožo, kar je potrdila mednarodna organizacija za zdravje kože (Skin Health Alliance).
-PAMETNI IPL s senzorjem kože SensoAdaptTM (z UV-zaščito): edina tehnologija IPL za odstranjevanje dlačic, ki se samodejno in nenehno prilagaja barvi vaše kože**.-
-Najhitrejši IPL: obe nogi v manj kot 5 minutah pri najnižji ravni energije. Dvakrat hitrejši kot predhodni aparat Silk·expert 5. Vključuje prvovrstno torbico in brivnik Venus.
-Nov kompakten dizajn, za 15 % manjši in 25 % lažji, za preprosto rokovanje in uporabo brez truda. 400.000 bliskov, 30 % več kot predhodni Silk·expert 5.

*Ocenjeno na golenih, pazduhah in bikini predelu, po načrtu postopka. Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.

** Skupna tehnologija s podjetjem Cyden.

Najvarnejša naprava IPL po zaslugi tehnologije SensoAdapt™*
Barva kože je na različnih delih telesa različna, zato senzor SensoAdaptTM (z UV-zaščito) nenehno analizira barvo kože in ji prilagaja bliske za najvarnejše in najučinkovitejše vidno odstranjevanje dlačic.
*Skupna tehnologija s podjetjem Cyden.

Priporoča organizacija Skin Health Alliance.
Vodilna mednarodna organizacija za zdravje kože je v sodelovanju z dermatologi in znanstveniki dermatološko odobrila izdelek kot varen za kožo.

Najhitrejša naprava IPL. Dvakrat hitrejša kot prej.
Za obdelavo obeh nog potrebujete samo 5 minut pri najnižji ravni energije. Način drsenja sproži več bliskov, da je postopek kar najhitrejši, kar je idealno za večje predele telesa, medtem ko statični način zagotovi večjo natančnost, ki je primerna za manjša in občutljiva območja.

Nežen do vaše kože.
Nežna in zelo nežna nastavitev zmanjšata raven energije, kar olajša postopek začetnicam, ki aparat uporabljajo na občutljivih območjih. Aparat je primeren celo za obraz.

400.000 bliskov. 10 stopenj intenzivnosti.
400.000 bliskov (+ 30 % v primerjavi s predhodnim aparatom Silk·expert 5) ustreza 22 letom uporabe. 10 stopenj intenzivnosti zagotavlja, da je intenzivnost svetlobe ustrezna za barvo vaše kože.

Načrtujte svoje tretmaje in jim sledite.
Aplikacija Braun Silk·expert Pro uporablja intuitiven postopek za sledenje napredku vaših tretmajev in tako omogoča popolne rezultate. Pokaže vam tudi, kako deluje senzor barve kože SensoAdaptTM.

Odkrijte, ali je naprava IPL ustrezna za vas:
IPL je najučinkovitejši na svetli do srednje svetli koži z dlačicami, ki so od naravno blond do temno rjave ali črne barve. IPL je najmanj učinkovit na zelo svetlih, rdečih, sivih ali belih dlačicah, v katerih je manj melanina, ki bi absorbiral svetlobo.
 • Redna cena:

  519,99 €

 • Popust:

  104,00 € (20%)

 • Spletna cena:

  415,99 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 415,99 € (0%)
 • Teža:

  1,8kg

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Več informacij o izdelku

Tehnične podrobnosti
Število stopenj moči 10
Garancija v letih 2
Število osvetlitev 400000
Področje uporabe:
bikini, obraz, noge, pazduha, roke
Dodatno:
Inteligentni senzor SensoAdapt