KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN - Coincasa Slovenija

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN

KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN
  • KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN
  • KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN
  • KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN
  • KITCHENAID 4,8L MEŠALNIK ARTISAN
Namizni mešalec Kitchenaid je bil zasnovan leta 1937 in oblikovan s strani velikega ameriškega stilista, guruja Egmonta Arnesa. Legendarni mešalec s svojo zaobljeno obliko in dvižno glavo je ostal cenjen vse do danes. Še vedno se sestavlja na roko v ameriški državi Ohio. Mešalec ni samo eleganten temveč vzdržljiv in enostaven za čiščenje in uporabo. Odtenki različnih barv poskrbijo za vse okuse. Visoka kakovost in brezčasna prilagodljiva zasnova ter oblika pomagajo legendarnemu mešalcu ustvariti nepozabne domače okuse jedi.KitchenAid mešalec se je prvič v ameriških gospodinjstvih pojavil davnega leta 1919. Neprestano izboljševanje in inovacije so vodile do današnjega mešalca serije Artisan®, ki je narejen da traja! Je simbol uporabnosti in estetike ter velja za ikono oblikovanja gospodinjskih aparatov. Z leti je postal pravi statusni simbol in najbolj zaželen kuhinjski pripomoček na svetu. Ni samo večna oblika tista, ki je privzdignila KitchenAid Artisan® planetarni mešalec. V celoti kovinska konstrukcija in izjemna kvaliteta zagotavljata uporabo tega aparata več generacijam zapored, za kar je prepričano milijone uporabnikov po svetu. Tudi vi boste zadovoljni! Aparat ima zelo tih in zanesljiv direkten pogon. Menjalnik s kar 10 hitrostmi zagotavlja, da vedno izberete pravo hitrost, ki jo potrebujete. Mešalec ima močan motor, ki vam da dovolj moči za lahkotno mešanje vsebine. Os mešalca se vrti v nasprotni smeri urinega kazalca, mešalo pa v smeri urinega kazalca, kar zagotavlja, da se mešalo vrti kar okoli 67 točk v posodi. To enkratno mešanje ustvarja idealno mešanje sestavin.Številni dodatni priključki, ki jih lahko namestite na mešalec, ga spremenijo v pravo in učinkovito kuhinjsko orodje za številna opravila. Če v svoji kuhinji rabite odličen in učinkovit pripomoček, si ne morete misliti boljšega.

STANDARDNI DODATKI:
4,8l POSODA iz poliranega nerjavečega jekla z ergonomskim ročajem. Primerna za pranje v pomivanlnem stroju.
3L POSODA, katero je mogoče uporabiti za mešanje manjših količin. Izdelana je iz poliranega nerjavečega jekla, primerna za pranje v pomivanlnem stroju.
ZAŠČITA pred brizganjem, kateri pomaga preprečevati brizganje in odprtina na nastavku omogoča dodajanje sestavin med mešanjem. Omogoča popoln pregled nad sestavinami v posodi,saj je iz prozorne plastike. Ni primerna za pranje v pomivalnem stroju.
METLICA S ŽICAMI, za umešavanje zraka v jajca, beljak, smetano... iz nerjavečega jekla in aluminijaste glave. Ni primerna za pranje v pralnem stroju.
PLOŠČATA METLICA se uporablja za mešanje gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za piškote... Iz aluminija s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primerna za pranje v pralnem stroju.
METLICA S PRILAGODLJIVIM ROBOM se uporablja za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi... Dizajn z gibljivim robom zagotavlja hitrejše mešanje brez zaustavljanja motorja in uporabe lopatice. Prevlečena kovina z eno silikonsko stranico. Primerna za pranje v pralnem stroju.
KAVELJ ZA TESTO se uporablja za mešanje in gnetenje testa s kvasom, kot je na primer testo za kruh, pico ali testenine. ... Iz aluminija s premazom proti sprijemanju najlona. Primerna za pranje v pralnem stroju.

Odlična zmogljivost – neposredni pogon. Za pripravo majhnih do večjih količin hrane. Brez izgube energije med motorjem in nastavki. Vsestranski in enostaven za uporabo: Na voljo je večnamensko pritrdilno pesto za široko izbiro dodatnih funkcionalnih nastavkov. Enostavna uporaba in čiščenje.
  • Cena:

    699,00 €

  • Teža:

    12,22kg

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico