SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

Nakupovalni voziček I-Max MF 2L

Nakupovalni voziček I-Max MF 2L
 • Nakupovalni voziček I-Max MF 2L
 • Nakupovalni voziček I-Max MF 2L
Nakupovalni voziček I-Max MF 2L znamke Rolser je ustvarjen, da vam olajša nakupovanje in da večje nakupe brez truda spravite od trgovine do doma.
Voziček je predstavnik nove, izboljšane generacije nakupovalnih vozičkov. Ima novo lahko, zložljivo in ergonomsko oblikovano podvozje ter kaveljčke za dodatne vrečke, s pomočjo katerih lahko zložen voziček tudi obesite na nakupovalni voziček v trgovini.

Prostornina torbe: 43 litrov.
Priporočena obremenitev: do 25 kg.
Največja dovoljena obremenitev: 40 kg.

Ima veliko torbo in priročne žepe za denarnico, ključe, časopis ... Dva žepa sta na notranji, eden pa na zunanji strani. S pomočjo ježkov torbo enostavno pritrdite na ogrodje. Očistite jo lahko z vlažno krpo.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. Voziček lahko s pritiskom na gumba na obeh straneh hitro zložite (prepognite ga naprej, v smeri torbe - zlaganje vozička je prikazano v priloženi zloženki). Zložen voziček lahko obesite na nakupovalni voziček v trgovini. Voziček ima tudi priročne kavlje na vrhu torbe, na katere lahko dodatno obesite vrečke.

Nekaj nasvetov:
- težje izdelke položite na dno vozička,
- kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol,
- če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda,
- z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.
 • Cena:

  92,99 €

 • Teža:

  2kg

 • Barva:

  siva

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico