SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max Sta

Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max Sta
  • Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max Sta
Nakupovalni voziček s 6 kolesi I-Max Star 6L znamke Rolser je vaš najljubši pomočnik, ko je treba iz trgovine prinesti oziroma pripeljati večje količine živil.
Voziček je predstavnik nove, izboljšane generacije nakupovalnih vozičkov. Ima novo lahko, zložljivo in ergonomsko oblikovano podvozje, snemljiva kolesa ter kaveljčke za dodatne vrečke, s pomočjo katerih lahko zložen voziček tudi obesite na nakupovalni voziček v trgovini.

Prostornina torbe: 43 litrov.
Priporočena obremenitev: do 25 kg
Največja dovoljena obremenitev: 50 kg.

Ima veliko torbo in priročne žepe za denarnico, ključe, časopis ... Dva žepa sta na notranji, eden pa na zunanji strani. S pomočjo ježkov torbo enostavno pritrdite na ogrodje. Očistite jo lahko z vlažno krpo.

Voziček lahko s pritiskom na gumba na obeh straneh hitro zložite (prepognite ga naprej, v smeri torbe - zlaganje vozička je prikazano v priloženi zloženki). Zložen voziček lahko obesite na nakupovalni voziček v trgovini. Voziček ima tudi priročne kavlje na vrhu torbe, na katere lahko dodatno obesite vrečke.

Ogrodje je izdelano iz lahkega aluminija. 6 koles zagotavlja preprosto uporabo tudi pri premagovanju stopnic. Podnožje je oblikovano tako, da je torba zaščitena. Kolesa lahko po potrebi odstranite tako, da pritisnete na rdeči gumb. Ponovno jih namestite tako, da držite rdeč gumb pritisnjen in potisnete kolesa na os. Še posebno z odstranjenimi kolesi voziček zavzame zelo malo prostora, ko ga ne potrebujete.

Nekaj nasvetov:
- težje izdelke položite na dno vozička,
- kjer je mogoče, peljite voziček po klančinah, če pa le-teh ni, po stopnicah voziček previdno in počasi vlecite navzgor ali ga spuščajte navzdol,
- če dežuje, se prepričajte, da je torba zaprta, da vanjo ne bo prišla voda,
- z vozičkom najlažje upravljate, ko je v čimbolj navpičnem položaju.
  • Cena:

    109,99 €

  • Teža:

    2,5kg

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico