SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

PIVSKA IGRA BEER YOGA

PIVSKA IGRA BEER YOGA
Pivska joga znamke Kikkerland je zabavna igra s čisto pravimi joga položaji. In požirkom piva sem in tja.

Navodila: sezujte se, posedite se v krogu, vsak s steklenico piva in se sprostite. Na sredino kroga postavite telovadno podlogo, naredite požirek piva in se postavite v sproščujoč joga položaj. Premešajte karte in jih položite na tla tako, da ne vidite nalog. Zraven postavite še žetone in kocko. Vsak igralec vrže kocko. Tisti, ki vrže najvišje število, vzame prvo karto z vrha kupčka, prebere nalogo in jo pokaže soigralcem. Na podlogi mora izvesti joga položaj na karti, soigralci pa odločijo, če ga je izvedel pravilno. Če ga izvede pravilno, dobi žetonček, karto pa v vsakem primeru da na dno kupčka. Igro nadaljuje naslednji igralec na levi. Zmaga tisti, ki zbere največ žetonov. V setu je 36 žetonov, po 12 v vsaki barvi. Svetli so vredni 1 točko, srednji 2 točki, temni pa 5 točk. Uživajte!

Opozorilo: nekateri položaji so težji, kot je videti. Nikoli se ne naprezajte preveč in če je položaj pretežek, poskusite izvesti enostavnejšega. Ali pa samo naredite požirek piva in se poslovite od žetona. Edini namen igre je zabava, zato pravila prilagodite, če je potrebno. Pijte odgovorno. Če karta, ki jo odkrijete, pravi, da naredite požirek piva, vam ni potrebno piti, če ne želite. Igralci, ki ne pijejo alkohola, naj namesto piva pijejo vodo, sok ali drugo brezalkoholno pijačo. Ni namen igre, da bi vam postalo slabo ali da bi se poškodovali. Ne pozabite, da pitje alkohola ni primerno za nosečnice, ženske, ki bi rade zanosile, ali ženske, ki dojijo. Igra je namenjena odraslim, upoštevajte zakone o uživanju alkohola, ki veljajo v državi, kjer se nahajate. Igrajte odgovorno in nikoli ne vozite, če pijete alkohol.

Izdelek vsebuje majhne delce, hranite izven dosega otrok, mlajših od 3 let. Izdelek ni otroška igrača. Navodila na kartah so v angleškem jeziku.
  • Cena:

    18,50 €

  • Teža:

    0,3kg

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico