SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

STOJALO ZA GOBICO

STOJALO ZA GOBICO
 • STOJALO ZA GOBICO
 • STOJALO ZA GOBICO
Stojalo za gobico Florganic znamke Vigar je čudovit pripomoček, ki popestri kuhinjo, hkrati pa ima tudi veliko uporabno vrednost.

Stojalo je narejeno iz riževih luščin in brez škodljivih snovi, zato ga je možno 100 % reciklirati. Lahko ga operete v pomivalnem stroju.
Na zadnji strani stojala je silikonski nastavek, ki se prisesa na vsako gladko površino in omogoča, da je vedno pri roki.

Stojalu je priložena še nežna gobica za čiščenje posode.
Izdelana je iz silikona in brez škodljivih snovi, je higienična in trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dlje časa. Gobico po vsaki uporabi dobro sperite z vodo, iztisnite iz nje odvečno tekočino in jo šele nato shranite v stojalo. Občasno jo operite, pa bo spet kot nova.

FLORganic je reciklirana linija izdelkov za čiščenje, ki je vzbrstela iz želje, da bi bilo na področju ekologije manj besed in več dejanj. Zato so po navdihu iz narave pri Vigarju ustvarili izdelke iz okolju prijaznih, trajnostnih in trajnih materialov. Igriv dizajn in nežne barve vse leto ustvarjajo občutek pomladi, obljubljajo nov začetek in prijazen, čist ter vesel dom, v katerem se dobro počutimo. In smo obenem prijazni do okolja. Ker planet B ne obstaja.

Bioplastika na osnovi rastlin pripomore k zmanjševanju uporabe fosilnih goriv in zmanjševanju izpusta ogljikovega dioksida v atmosfero. Izdelke iz nje je mogoče povsem reciklirati.
 • Cena:

  9,99 €

 • Teža:

  0,1kg

 • Dimenzija:

  12 x 11,5 x 7 cm

 • Barva:

  roza

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico