SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

STOJALO Z DOZIRNIKOM, ŠČETKA IN GOBICA

STOJALO Z DOZIRNIKOM, ŠČETKA IN GOBICA
 • STOJALO Z DOZIRNIKOM, ŠČETKA IN GOBICA
Stojalo z dozirnikom za čistilo, ščetko in gobico za pomivanje posode Florganic znamke Vigar je odlična družba pri pomivanju posode.

Stojalo z dozirnikom je narejeno iz riževih luščin in brez škodljivih snovi, zato ga je možno 100 % reciklirati. Lahko ga operete v pomivalnem stroju.

Ščetka je izdelana iz najlonskih vlaken in brez škodljivih snovi, je higienična in trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dolgo časa. Lahko jo operete v pomivalnem stroju.

Gobica je izdelana iz silikona in brez škodljivih snovi, je higienična in trpežna in primerna za dolgotrajno uporabo. Redno jo perite, pa bo kot nova.

FLORganic je reciklirana linija izdelkov za čiščenje, ki je vzbrstela iz želje, da bi bilo na področju ekologije manj besed in več dejanj. Zato so po navdihu iz narave pri Vigarju ustvarili izdelke iz okolju prijaznih, trajnostnih in trajnih materialov. Igriv dizajn in nežne barve vse leto ustvarjajo občutek pomladi, obljubljajo nov začetek in prijazen, čist ter vesel dom, v katerem se dobro počutimo. In smo obenem prijazni do okolja. Ker planet B ne obstaja.

Bioplastika na osnovi rastlin pripomore k zmanjševanju uporabe fosilnih goriv in zmanjševanju izpusta ogljikovega dioksida v atmosfero. Izdelke iz nje je mogoče povsem reciklirati.
 • Cena:

  19,99 €

 • Teža:

  0,2kg

 • Dimenzija:

  14 x 26,5 x 7 cm.

 • Barva:

  rumena

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico