SL HR EN
Količina:

0


Znesek:

0,00

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

Kategorije

ŠČETKA ZA POMIVANJE POSODE

ŠČETKA ZA POMIVANJE POSODE
 • ŠČETKA ZA POMIVANJE POSODE
Ščetka za pomivanje posode Florganic znamke Vigar je nepogrešljiv pripomoček, s katerim s posode odstranite ostanke hrane pri ročnem pomivanju ali preden posodo zložite v pomivalni stroj. Ščetka ima praktično oblikovan vrh ročaja, da jo lahko postavite pokonci na rob korita.

Ščetka je izdelana iz najlonskih vlaken in brez škodljivih snovi, je higienična in trpežna, zato jo boste lahko uporabljali dolgo časa. Lahko jo operete v pomivalnem stroju.

FLORganic je reciklirana linija izdelkov za čiščenje, ki je vzbrstela iz želje, da bi bilo na področju ekologije manj besed in več dejanj. Zato so po navdihu iz narave pri Vigarju ustvarili izdelke iz okolju prijaznih, trajnostnih in trajnih materialov. Igriv dizajn in nežne barve vse leto ustvarjajo občutek pomladi, obljubljajo nov začetek in prijazen, čist ter vesel dom, v katerem se dobro počutimo. In smo obenem prijazni do okolja. Ker planet B ne obstaja.

Bioplastika na osnovi rastlin pripomore k zmanjševanju uporabe fosilnih goriv in zmanjševanju izpusta ogljikovega dioksida v atmosfero. Izdelke iz nje je mogoče povsem reciklirati.
 • Cena:

  8,99 €

 • Teža:

  0,1kg

 • Dimenzija:

  Premer: 8 cm, višina: 26 cm

 • Barva:

  zelena

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico